Κορωνοϊός – Νίκη Κεραμέως: Αρνητικά όλα τα τεστ των συνεργατών της


Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ για κορωνοϊό στα οποία υπεβλήθησαν όλοι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας με τους οποίους ήρθε σε επαφή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η υπουργός είναι καλά, όπως μεταφέρουν συνεργάτες της.

Παρότι η ίδια είναι ασυμπτωματική, χθες δεν πήγε στο υπουργείο και έσπευσε να υποβληθεί σε τεστ, επειδή ο σύζυγός εμφάνισε ορισμένα ήπια συμπτώματα, όπως η ίδια ανέφερε στο twitter.

Η κυρία Κεραμέως παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές συναντήσεις και εργαζόταν σκληρά, ήταν ιδιαίτερη προσεκτική και ως εκ τούτου θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο να της μετέδωσε τον ιό ο σύζυγός της που είναι δικηγόρος και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, λόγω της εργασίας τους. Η υπουργός τηρούσε πάντα όλα τα μέτρα και φορούσε μάσκα συνεχώς, λόγω της φύσης της δουλειάς της και είχε κάνει τεστ παλαιότερα, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η υπουργός μπαίνει σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια καθώς τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι.