Τριαντάφυλλος – Ευρυδίκη: Το J2US, η καταγγελία για απόπειρα ξυλοδαρμού και το εξώδικο

Στα άκρα έφτασε η κόντρα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι αποχώρησαν από το μουσικοχορευτικό show “J2US” το Σάββατο (24/10).

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” προχώρησε τη Δευτέρα (25/10) σε μία αιχμηρή ανάρτηση για τον παρτενέρ της, αναφέροντας πως δεν φταίει το τραγούδι για την αποχώρησή τους, αλλά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής είναι κομπλεξικός. Από εκεί και έπειτα, η διαμάχη τους έλαβε πολύ μεγάλες διαστάσεις με εκατέρωθεν δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και αναρτήσεις στα social media, ενώ, η Ευρυδίκη ισχυρίζεται πως δέχτηκε μπούλινγκ από τον τραγουδιστή και απόπειρα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τριαντάφυλλος κινείται νομικά εναντίον της.

Η πλευρά της Ευρυδίκης

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε τα εξής:

“Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε μπούλινγκ στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο μπούλινγκ”.

Η πλευρά του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στις κατηγορίες της με εξώδικο, ενώ φιλοξενούμενος το πρωί της Τρίτης (27/10) στην εκπομπή “Ευτυχείτε” είπε μεταξύ άλλων:

“Εγώ πήγα για να τραγουδήσω, όχι για πόλεμο. Είμαι γονιός και σύζυγος. Δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό τώρα. Δεν την χτύπησα και είχαμε μάρτυρες. Αν την είχα χτυπήσει θα είχε πάει στην Αστυνομία. Τις επόμενες μέρες και ακόμη και όταν πήγαμε στη Χρηστίδου και με “άδειασε”, ήταν όλο αγκαλιές, φιλιά και χαρούλες”.

Το εξώδικο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day:

“Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει υποστεί αυτό το πράγμα και να μην κάνει μήνυση επί τόπου. Ο κ. Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αντιθέτως, οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, όσο και σε αποζημίωση. Τίποτα από τα όσα λέει δεν ισχύουν. Η Ευρυδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Είναι απλή λογική. Δεν επικοινωνήσαμε με την πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Θα κάνουμε το εξώδικο. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εφόσον η συγγνώμη θα είναι δημόσια, η καταγγελία θα αποσυρθεί”.

Τριαντάφυλλος - Ευρυδίκη: Το J2US, η καταγγελία για απόπειρα ξυλοδαρμού και το εξώδικο