GNTM 3: Το σοκαριστικό ατύχημα του Τσεντολίνι – “Πάγωσαν” οι κριτές

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι κατά τη διάρκεια της αθλητικής φωτογράφισης στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/10) του GNTM 3, το οποίο οδήγησε στη συγκινητική αποχώρησή του.

Στη δοκιμασία, οι 14 διαγωνιζόμενοι/ες έπρεπε να φωτογραφηθούν μέσα από ένα καταρράκτη με 2.500 λίτρα από γάλα με δυναμισμό και ενέργεια.

Ο Κωνσταντίνος ήταν από τους παίκτες που πήραν το disadvantage από τον Ηρακλή με αποτέλεσμα να έχει μόνο μία λήψη στον υδάτινο λευκό καταρράκτη.

Ο νεαρός παίκτης, όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς τη στιγμή που πήγε να πηδήξει μέσα από τον καταρράκτη, γλίστρησε και έχασε τη μία και μοναδική του λήψη.

Συγκεκριμένα, ο Τσεντολίνι πάτησε πάνω στη σχάρα που βρισκόταν στο σημείο όπου πέφτει το νερό και έχασε εντελώς την ισορροπία του, μη έχοντας ούτε ένα “κλικ”.

Μόλις συνέβη το ατύχημα, τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες του “πάγωσαν”, καθώς, αφενός, κινδύνευσε να πέσει και, αφετέρου, συνειδητοποίησαν πως έχασε την ευκαιρία του.

Ευτυχώς ο Κωνσταντίνος δεν χτύπησε, ωστόσο, ήταν σίγουρος πως αυτός θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, αφού δεν είχε λήψη, όπως και έγινε.

Στο πλατό, η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά στα τρία χρόνια του ριάλιτι μοντέλων του Star που δεν μπορούν να κρίνουν τη φωτογραφία και ανακοίνωσε την αποχώρηση του “golden pass”.