ΕΣΚΑΝΑ: Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων για δύο εβδομάδες

advertisement

Την απόφαση να προχωρήσει στην αναστολή όλων των αγώνων πρωταθλήματος, Κυπέλλου μπάσκετ, αλλά και των φιλικών, για τις προσεχείς δύο εβδομάδες έλαβε σήμερα (27/10) η ΕΣΚΑΝΑ, μετά την έξαρση του κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή αναφέρεται ότι η αναβολή ισχύει από σήμερα (27/10) έως και τις 9 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.

Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης).

Με δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».