Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για την Πορτογαλία

Με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος πέταξαν οι «ερυθρόλευκοι» για την Πορτογαλία, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Πόρτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, θα έχει στη διάθεσή του για το εν λόγω παιχνίδι, όλους τους ποδοσφαιριστές της ευρωπαϊκής λίστας, εκτός του Μαντί Καμαρά, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε με κορονοϊό και απουσίασε κι από το ματς με την Μαρσέιγ.

5175902
5175889

 

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Ρούμπεν Βινάγκρε, δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τους «Δράκους».

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα», δήλωσε αρχικά για να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω μέρες να προετοιμαστεί για το ματς λόγω της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ:

5175933
5175941

 

«Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Για την παρουσία φιλάθλων στο «Ντραγκάο»: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Πηγή:www.gazzetta.gr