«Συμφορά μου»: Δυστυχής ο Χάρι επειδή παντρεύτηκε την Μέγκαν;

 

Από την ημέρα που οι Σάσεξ αποχώρησαν από το παλάτι τα ΜΜΕ αναρωτιούνται, είναι ο πρίγκιπας Χάρι ευτυχισμένος στην σχέση του με την Μέγκαν Μάρκλ;

Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να μας απαντήσει ο βασιλικός βιογράφος Ούγκο Βίκερς ο οποίος μίλησε για την σχέση του ζευγαριού σε ένα Φεστιβάλ Λογοτεχνίας κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Όπως τόνισε, «Ο Χάρι, χωρίς καμία αμφιβολία, νόμιζε ότι είχε βρει μία εξωτική και γκλάμουρους σύζυγο, που ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Οι ηθοποιοί μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν. Δυστυχώς όμως τώρα βρίσκεται να ζει στην Καλιφόρνια, μακριά από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη δουλειά του, τον Στρατό και όλα τα πράγματα που γνώριζε»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun και τα λεγόμενα του Ούγκο, ο Χάρι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είναι «απελπιστικά δυστυχισμένος».

Μάλιστα είχε δηλώσει στην Express ότι «Αν απλώς δείτε προσεκτικά, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ηθοποιό που απλώς τον σαγήνευσε. Ο Χάρι φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δυστυχισμένος και τώρα έχει παρασυρθεί και από τον πολιτικό ακτιβισμό της. Καταπίνει ό,τι σκουπίδι του σερβίρει και μπορεί να φαίνεται ότι τα πιστεύει όλα αυτά, αλλά δεν είναι έτσι».

Πηγή: Μust