ΦΩΤΟ: Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Ακόμη ένας παράγοντας, δήλωσε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του κυρίου Λιόλιου για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ευαγγέλου, με 4 και πλέον δεκαετίες ενασχόλησης με το μπάσκετ από κάθε πόστο (παίκτης, προπονητής, παράγοντας) , ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τη συμπόρευσή του με τον κύριο Λιόλιο.

Ο κύριος Ευαγγέλου , δήλωσε τα παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Με χαρά και νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνω σε φίλους και συνεργάτες ότι συντάσσομαι με την προσπάθεια του Βαγγέλη Λιόλιου για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και συμμετέχω ως υποψήφιος στο πλευρό του.

Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα από το 1978 ως παίκτης, προπονητής, και διοικητικός παράγοντας σε ποικίλες θέσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και άλλων ομάδων, επιθυμώ να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια, σίγουρος ότι μπορεί να αποφέρει καρπούς για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Έχει έρθει πλέον η ώρα το μπάσκετ να ενισχυθεί με σοβαρό σχεδιασμό, όραμα για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο και πατώντας στις παρακαταθήκες που αφήνουν πίσω τους όσοι έχουν προσφέρει σε αυτό, να αναπτύξει νέα δυναμική και να ανοίξει νέους δρόμους με σκληρή δουλειά και αίσθημα ευθύνης .

Αυτό ακριβώς θεωρώ ότι είναι σε θέση να πραγματώσει ο Βαγγέλης Λιόλιος και η ομάδα που έχει συγκροτήσει. Σας καλώ να στηρίξετε τις προτάσεις και το όραμά μας για να γίνει πραγματικότητα το μπάσκετ που ονειρευόμαστε και θυμόμαστε.”