ΠΑΤΡΑ: Πέντε συναυλίες ξεκινούν από σήμερα στην ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας»

advertisement

Με την πραγματοποίηση πέντε συναυλιών οι οποίες ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 9.00 το βράδυ, στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ», συνεχίζεται η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας»

Στο πλαίσιο της ενότητας θα εμφανιστούν τα μουσικά σχήματα , του Άγγελου Σαμαντά, οι Ahou Band Παπαχριστόπουλος, οι Rebet Motiv Orchestra, το Συγκρότημα Σπύρου Στασινόπουλου και οι Mavro prosopio.

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

 

ΗΜΕΡΟΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ        ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ                          ΧΩΡΟΣ

 

  1. 19/10/20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΜΑΝΤΑ         ΑΙΓΛΗ

 

2          20/10/20 ΤΡΙΤΗ                 AHOU BAND ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ          ΑΙΓΛΗ

 

  1. 21/10/20 ΤΕΤΑΡΤΗ               REBET MOTIV ORCHESTRA                ΑΙΓΛΗ

 

  1. 23/10/20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   Συγκρότημα Σπύρου Σταυρόπουλου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μ. ΝΙΝΟΥ – Β. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ   ΑΙΓΛΗ

 

  1. 24/10/20 ΣΑΒΒΑΤΟ   MAVRO PROSOPIO                          ΑΙΓΛΗ

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Πέντε συναυλίες ξεκινούν από σήμερα στην ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.