(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κλείνει προληπτικά γνωστό εστιατόριο λόγω κορονοϊού – Θετικός υπάλληλος του εστιατορίου «Ναύτ-οικο»

advertisement
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος του εστιατορίου “Ναύτ-οικο”, ο οποίος βέβαια είχε διακόψει την εργασία του από την περασμένη Κυριακή.
Με πρωτοβουλία της επιχείρησης, το κατάστημα θα μείνει κλειστό για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ και ιδιοκτήτης του “Ναύτ-οικο” ανακοίνωσε στο facebook:
Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι εργαζόμενος στην κουζίνα, ο οποίος έχει διακόψει την εργασία του από την περασμένη Κυριακή στις 11/10/2020 βρέθηκε θετικός στον κορονοιό.
Παρόλο που μέχρι σήμερα με συμπληρωμένες 8 ημέρες δεν έχει παρουσιαστεί κανένα σύμπτωμα στο προσωπικό μας ή στο εγγύς οικογενειακό τους περιβάλλον, αποφασίσαμε με κάθε αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει και επιτάσσει η ιστορία και η διαδρομή της επιχείρησης να κλείσουμε προληπτικά.
Κλείνουμε λοιπόν, με δική μας πρωτοβουλία για 3 ημέρες, μέχρι την Τρίτη, για να γίνει ό,τι ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία των πελατών μας και των εργαζομένων μας, προκειμένου το κατάστημα να είναι ασφαλές.
Θα γίνει άμεσα προληπτική μοριακή απολύμανση και τέστ σε όλο το προσωπικό μας. Πρέπει με κάθε θυσία να διαφυλάξουμε όλοι μας, επιχειρηματίες και πολίτες, το αδιαφιλονίκητα πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας και οι ζωές μας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Be the first to comment on "(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κλείνει προληπτικά γνωστό εστιατόριο λόγω κορονοϊού – Θετικός υπάλληλος του εστιατορίου «Ναύτ-οικο»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.