Ψάχνουν και δεύτερο πρόσωπο στη σφαγή της Ουκρανής μασέζ και του εραστή της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «σαφάρι» των αστυνομικών για τον εντοπισμό του Αλβανού που θεωρείται ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη φρικιαστική διπλή δολοφονία της 43χρονης μασέζ και του 42χρονου φαρμακοποιού συντρόφου της μέσα στο εξοχικό της, στο Λουτράκι.

Όσο, όμως, ο 45χρονος πρώην σύντροφος της Ουκρανής παραμένει άφαντος, ένα νέο σενάριο για εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην υπόθεση ανατρέπει την αρχική εκδοχή. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξαφανιστεί ακόμη ένα πρόσωπο που διατηρούσε φιλική σχέση με την άτυχη Φωτεινή-Σβιτλάνα και μάλιστα την ίδια ημέρα με τον βασικό ύποπτο!

Το ερώτημα στο οποίο αναζητούν απάντηση οι αστυνομικοί είναι αν οι δύο αυτοί άνθρωποι γνωρίζονταν μεταξύ τους και σε ποιο βαθμό.

Ενδεχομένως να πρόκειται για σατανική σύμπτωση, όμως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το πρόσωπο αυτό να ήταν συνεργός και να έβαψε και αυτό τα χέρια του με το αίμα δύο αθώων ή να συμμετείχε στην προετοιμασία για την άγρια σφαγή του ζευγαριού με μπαλτά ή τσεκούρι και τη διαφυγή του δράστη ή ακόμα και σε όλη τη διαδικασία της διπλής δολοφονίας, από την αρχή της ως το τέλος!

Άλλωστε, μετά τη σφαγή ο δολοφόνος έφυγε με το αυτοκίνητο του θύματος το οποίο έκαψε, άρα γεννάται το ερώτημα πώς έφτασε στο εξοχικό στη θέση Φλάμπουρο και πώς διέφυγε μετά τον εμπρησμό. Θα διακινδύνευε να το κάνει με τα πόδια, είχε δικό του αυτοκίνητο στο σημείο ή κάποιος τον μετέφερε; Ο 45χρονος είχε συλληφθεί για ληστεία το 2014 και αποφυλακίστηκε το 2017 με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου, όπου είχε δηλώσει τόπο μόνιμης κατοικίας, αν και δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σπίτι του εκεί. Σύμφωνα με το loutraki365.gr, η τελευταία παρουσία του στο τμήμα έγινε στις αρχές Οκτωβρίου και η επόμενη θα ήταν στις αρχές Νοεμβρίου.

Μήπως στο διάστημα αυτό ήρθε σε επαφή με τον δεύτερο εξαφανισμένο φίλο της Φωτεινής-Σβιτλάνα και μαζί σχεδίασαν και εκτέλεσαν το λουτρό αίματος; Αυτό θα το απαντήσει η εξονυχιστική έρευνα στο απομονωμένο σπιτάκι, απ’ όπου οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία, αποτυπώματα και δείγματα βιολογικού υλικού.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα έχουν σε λίγες μέρες απαντήσεις σχετικά με το αν από την έρευνα προκύπτει η παρουσία δεύτερου δολοφόνου ή όχι.

Στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα βοηθήσουν και τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά του βασικού υπόπτου, αλλά και των δύο θυμάτων, που δεν έχουν βρεθεί και εικάζεται ότι τα κατέστρεψε ο δράστης, καθώς το σήμα τους έκλεισε στις 23.30 τη νύχτα του Σαββάτου, λίγο πριν από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου.

«Ξεγλίστρησε» (!) από Αστυνομικό μπλόκο ο Αλβανός πρώην της 43χρονης

Οι ώρες που μεσολάβησαν από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της 43χρονης μασέζ ώσπου να πάρουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί την εισαγγελική παραγγελία για να μπουν στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο και να αντικρίσουν τη σκηνή της διπλής σφαγής έδωσαν τη δυνατότητα στον Αλβανό βασικό ύποπτο να ξεγλιστρήσει.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος πρώην σύντροφος της Φωτεινής-Σβιτλάνα έπεσε πάνω σε μπλόκο αστυνομικών στην περιοχή του Αγρινίου. Οι αστυνομικοί, που σταμάτησαν τυχαία το όχημά του για να τον ελέγξουν, δεν μπορούσαν φυσικά να γνωρίζουν ότι λίγες ώρες αργότερα θα θεωρούνταν ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για το μακελειό του Λουτρακίου! Έτσι, αφού δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο εις βάρος του, τον… χαιρέτησαν και τον άφησαν να φύγει!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πληροφορία, ο σεσημασμένος Αλβανός φέρεται ότι κατέσφαξε σαν χασάπης την όμορφη 43χρονη και τον 42χρονο φαρμακοποιό Γιάννη Ζωνίτσα, έκαψε το όχημα της Ουκρανής και πάτησε γκάζι με κατεύθυνση προς την πατρίδα του. Κανείς δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει, παρά μόνο αν στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν όταν αποφυλακίστηκε υπήρχε και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα εκτός από την παρουσία του μία φορά τον μήνα στο Τμήμα Μοσχάτου. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν εύκολο γι’ αυτόν να περάσει τα σύνορα από τα δύσβατα μονοπάτια των παρανόμων.