Διαγόρας Βραχνεϊκων: Στην ΕΠΟ δεν ήξεραν πότε αναβάλλεται παιχνίδι!

Η ΕΠΟ στην κοσμάρα της… Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν γνώριζαν πότε αναβάλλεται ένας αγώνας και αναφερόμαστε στην περίπτωση του Διαγόρα.

 

Στο υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στην περίπτωση προγραμματισμένου αγώνα ομάδας, διενεργείται μοριακός έλεγχος με RT-PCR ρινοφαρυγγικού δείγματος σε όλους τους αθλητές την παραμονή του αγώνα. Αν βρεθούν στον έλεγχο αυτό τρία ή περισσότερα θετικά αποτελέσματα, ο αγώνας αναβάλλεται.
Στον Διαγόρα υπάρχουν ήδη τρία κρούσματα από προχθές (αλλά 2 επιβεβαιωμένα από τον ΕΟΔΥΥ) ενώ από τους 40 που υποβλήθηκαν σε έλεγχο οι 11 έχουν βγει αρνητικοί, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρχουν κι άλλα κρούσματα.

 

Από εκεί και πέρα, στην ΕΠΟ υποστήριζαν ότι από τον Διαγόρα έστειλαν έγγραφα για ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ η ομάδα των Βραχνεΐκων έκανε λόγο για μπέρδεμα και ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οπως και να ΄χει, η απόφαση για την αναβολή ή όχι του αγώνα Διαγόρας – Αίας Γαστούνης θα ανακοινωθεί αύριο, ενώ το μόνο διαθέσιμο γήπεδο για να διεξαχθεί είναι το «Α. Κάνιστρας», που είναι η δεύτερη έδρα της ομάδας.