Αδερφή Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο κορωνοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχω δει»

advertisement

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε θετικός στον κορονοϊό, η αδερφή του Πορτογάλου “αστέρα” ξεσπά και υποστηρίζει πως η πανδημία είναι μια… απάτη. Προφήτη χαρακτήρισε τον “CR7”.

Αρνείται την ύπαρξη του κορονοϊού

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, υποστήριξε πως ο COVID 19 είναι… απάτη, ενώ τόνισε πως ο αδερφός της ίσως να είναι προφήτης που θα ανοίξει τα μάτια του κόσμου.

Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας), αλλά δηλώνει ασυμπτωματικός και φέρεται έντονα δυσαρεστημένος, αφού θα χάσει κάποια ματς.

«Αν ο Κριστιάνο πρέπει να ξυπνήσει όλο τον κόσμο, τότε είναι προφήτης σταλμένος από τον Θεό. Ευχαριστώ! Πιστεύω πως χιλιάδες κόσμου πίστεψε στην πανδημία, στα τεστ και στα μέτρα που λήφθηκαν. Ανάμεσά τους κι εγώ. Όμως είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχω δει από τότε που γεννήθηκα. Πλέον σήμερα σηκώνομαι να χειροκροτήσω στη φράση: ‘Αρκετά να είμαστε μαριονέτες σε αυτόν τον κόσμο’. Παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας», έγραψε η Κάτια Αβέιρο.