ΠΑΤΡΑ: Ο «Γολγοθάς» μαθήτριας Λυκείου που κατέληξε σε νοσοκομείο – Η οικογένειά της σε καραντίνα.

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή της ανήλικης αναπάντεχα. Η μαθήτρια από την Πάτρα, βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή της, σε νοσοκομείο…

“Ήταν ό,τι χειρότερο περάσαμε σαν οικογένεια”. Με αυτά τα λόγια περιγράφει την αγωνια των τελευταίων ημερών ο πατέρας μαθήτριας Λυκείου που νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με πυρετό στο νοσοκομείο.

Ο κύριος Δημήτρης Μόσχος περιέγραψε την ταλαιπωρία που υπέστη η κόρη του αλλά και ολόκληρη η οικογένεια αφού είναι μαζί της σε καραντίνα. Πρόκειται για μαθήτρια Λυκείου και παρά το νεαρό της ηλικίας της ο κορονοϊός κατάφερε να την ταλαιπωρήσει και να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο.

Σήμερα η νεαρή βρίσκεται στο σπίτι της και μαζί της είναι η οικογένεια της, όλοι τους σε καραντίνα. Η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα, πέρασαν τα δύσκολα. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση για έναν γονιό» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μαθήτριας.

«Να μην υπάρχει πανικός και να υπάρχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς» τονίζει, ζητώντας από όσους νοσήσουν να μη το κρύψουν