(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Λιολιώ Κολυπέρα: ”Φέτος βάφουμε ροζ το διαδικτυο” -Πώς θα γίνει το 8ο Pink the City

Στον Κωνσταντίνο Φλαμή και τον ΣΚΑΙ 89, 4 μίλησε Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας κα Λιολιώ Κολυπέρα.

Φέτος όπως είπε βάφουμε ροζ το διαδίκτυο λόγω πανδημίας, μέσα από διαδικτυακά events και δράσεις που θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή του Οκτώβρη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου μας.

Προέτρεψε τις γυναίκες και όχι μόνο να αγοράσουν το Τ-shirt και να φωτογραφηθούν.

Το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας καλεί όλους να διαδώσουν το μήνυμα του Pink the City και να γίνουν μέρος του Pink the City/Pink the Web 2020 και να συμβάλουν στη διάδοση του μηνύματος της διοργάνωσης.

Οι φετινοί περίπατοι θα είναι ατομικοί, αλλά θα τους μοιραστούμε όλοι μαζί, με τη δύναμη του διαδικτύου, δημοσιεύοντας υλικό που θα μας στείλετε στη σελίδα μας το facebook, στο διαδικτυακό event της Κυριακής 25 Οκτωβρίου. Στόχος μας να κατακλύσουμε το διαδίκτυο, να το χρωματίσουμε με ελπίδα, τονίζεται χαρακτηριστικά.

Οι διαδικτυακές δράσεις θα συνοδεύονται από δια ζώσης ενέργειες, με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν κλινικές εξετάσεις μαστού σε Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργο, καθώς και επισκέψεις μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και εθελοντών σε γειτονιές της Πάτρας, ενώ, παραδοσιακά, θα φωταγωγηθεί ο Κυματοθραύστης της Πάτρας, μια κίνηση με συμβολισμό για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

*Όσοι και όσες θελήσουν να μοιραστούν τον ατομικό τους περίπατο διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν ως ακολούθως:

Κάνετε  την εγγραφή σας στη δράση (ατομική ή ομαδική).

Φορέστε το pink t-shirt.

Περπατήστε στο αγαπημένο σας μέρος ή για την αγαπημένη σας δραστηριότητα*.

Φωτογραφηθείτε ή τραβήξτε video από τον περίπατό σας.

Αναρτήστε το υλικό σε Facebook και Instagram προσθέτοντας #AlmaZoisPatrasκαι στείλτε το μας για αναδημοσίευση.

* Ενθαρρύνονται οι θεματικές φωτογραφίες (π.χ. βόλτα με κατοικίδιο, βόλτα για ψώνια κλπ.) και οι περίπατοι σε συγκεκριμένες γειτονιές ή χαρακτηριστικές τοποθεσίες της πόλης. Μην ξεχάσετε το hashtag στην ιστοσελίδα μας. Οι 5 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes, θα κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Αν θέλετε να συμμετάσχετε σαν ομάδα άνω των 10 ατόμων (ως εταιρεία, σύλλογος, εκπαιδευτικό ίδρυμα ή με ιδιωτική πρωτοβουλία), συμπληρώστε την αίτηση στο πεδίο ομαδικής εγγραφής. Προμηθευτείτε το t-shirt και εντυπωσιάστε μας με φωτογραφίες από περίπατο και δράσεις, τηρώντας τις αποστάσεις ή κάνοντας χρήση προστατευτικών μέσων (μάσκες, προσωπίδες κτλ).

Οι 3 μεγαλύτερες ομάδες από κάθε κατηγορία ομάδων θα λάβουν διάκριση και μοναδικά δώρα!

Ακούστε τη συνέντευξη: