(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Δωρεά προστατευτικών μασκών στο ΚΕΤχ από την εταιρεία Icon Project

Η πατρινή εταιρεία Icon Project των Νικόλα Αδάμ και Βανζέλ Γκάτσος πραγματοποίησε δωρεά προστατευτικών μασκών παραγωγής της για το προσωπικό που υπηρετεί στο στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.). Συγκεκριμένα πρόκειται για 550 επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες μάσκες (πλένονται και αποστειρώνονται με σιδέρωμα), οι οποίες θα διανεμηθούν άμεσα στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκ μέρους όλου του προσωπικού του στρατοπέδου, θέλει να ευχαριστήσει με το πιο θερμό τρόπο την εταιρεία για τη σημαντικότατη προσφορά της. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας Covid-19, η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια αντιμετώπισής της, βοηθώντας με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο την πολιτεία. Τέτοιες πράξεις μόνο τον θαυμασμό μας αξίζουν και θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους τους συμπολίτες μας. Σαν Σύλλογος εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την πράξη, που την αντιμετωπίζουμε σαν έμπρακτη αναγνώριση του δύσκολου έργου που επιτελούμε και των προσπαθειών που καταβάλουμε.

Η εταιρεία Icon Project δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υγείας και ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειρουργικών στολών και ιατρικών ειδών και λοιπών ρουχισμών.