Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψη βόμβα για τη μεγάλη επιστροφή με νέα εκπομπή στην τηλεόραση!

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το κοινό της την 1η Ιουλίου και έκτοτε απολαμβάνει τους ανθρώπους της και όσα αγαπά δραστηριοποιούμενη εκτός τηλεοπτικών πλατό, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας.

Από τότε κυκλοφόρησαν αρκετές φορές φήμες για επιστροφή της στα δρώμενα. Ωστόσο όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διαψεύστηκαν .

Ωστόσο, ένα τέτοιο σενάριο επιστρέφει σύμφωνα με πληροφορίες του cosmopoliti.

Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να ετοιμάζει νέα εκπομπή, αυτή τη φορά βραδινή τύπου σόου, η οποία θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, αν και το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την επιστροφή της.

Να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, πρόσφατα, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, είχε πει χαρακτηριστικά πως “σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω”.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ανεβαίνοντας στο βήμα η Ελένη Μενεγάκη εμμέσως εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι ο Alpha δεν πήγε στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται πως ανήμερα της ονομαστικής της εορτής τον Μάιο η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει ζωντανά στην εκπομπή της, ότι αποχωρεί από τον Alpha

Οπως είχε πει τότε “από πέρυσι έχω πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία (…) Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία (…) Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε”.

Το διαβάσαμε στο the toc