Χάρης Γρηγορίου: «Δεν κάναμε έφεση, δεν θα πληγεί η ενίσχυση της Παναχαϊκης’

Το … θαύμα του έκανε πάλι ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής Χάρης Γρηγορίου ο οποίος  με δικές του προσωπικές κινήσεις τις τελευταίες ώρες  κατάφερε να βρει λύση  στο καυτό θέμα της αδειοδοτησης και παρότι η ομάδα δεν έχει άδεια συμμετοχής από την επιτροπή αδειοδοτησεων της ΕΠΟ, εν τούτοις δεν θα υπάρχει πρόβλημα  με ους παίκτες που διαθέτει το ρόστερ  αυτή την στιγμή.

Οι πληροφορίες λένε πως οι περιορισμοί στις μεταγραφές θα ισχύουν από εδώ και στο εξής, δηλαδή την μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου όπου η Παναχαϊκη θα μπορεί να αποκτήσει όσους ξένους θέλει κάτω των 23, όσους  έλληνες παίκτες θέλει κάτω των 25 και 3 παίκτες Έλληνες πάνω  των 25 ετών.

Το gnomip.gr  επικοινώνησε με τον Χάρη Γρηγορίου  ο οποίος επιβεβασε πως το θέμα έληξε χωρίς ουσιαστική ζημιά για τους κοκκινόμαυρους..

«Μελετώντας όλους τους παραμέτρους επιλέξαμε η ΠΑΕ Παναχαϊκή να μην καταθέσουμε έφεση αφού δεν υπήρχε ουσιαστική ωφελεία για την ομάδα και επιλέξαμε να δούμε την επόμενη μέρα ώστε να συνθέσουμε φάκελο αδειοδοτησης για τη χρονιά  με στόχο να μπορούν τα όνειρα της Παναχαϊκής να έχουν στερεή βάση.

είπε ο έμπειρος νομικός Χάρης Γρηγορίου και πρόσθεσε: «Σήμερα βγήκε η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου στην προσφυγή του Μπιτσάκου που επιμέρισε το ποσό σε 6 δόσεις όποτε ούτε το οικονομικό ήταν ζήτημα. Αυτό που έβλεπα και μελετούσα ήταν να μην πάθει ζημιά η ομάδα όσον αφορά την  συνολική της δύναμη στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θα ήταν πραγματικά αμαρτία να είχε πληγεί η όλη αυτή μεταγραφική ενίσχυση που σχεδίασε  η νέα ιδιοκτησία με πρωταγωνιστικό χαραχτήρα και στόχο.

Οι ελλείψεις που είχε ο φάκελος και ήταν διαφανείς και ειλικρινείς από την  νέα διοίκηση και αφορούσαν κυρίως ελλείψεις που κληρονομήθηκαν από τη νέα διοίκηση. Δουλεία δική μας είναι η πρόληψη  και όχι η καταστολή και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε από εδώ και στο εξής».

Σε λίγο αναμένεται και ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναχαϊκη η οποία ξεπερνά το σκόπελο με τους περιορισμούς και  ρίχνει τη προσοχή της στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες μέρες.