(Βίντεο)-Ζάκυνθος: Πολίτης ζήτησε 3.000 ευρώ από τον Δήμο για να μην προφυλακιστεί για την φωτιά στο όρος Σκοπός

Σύμφωνα με το imerazante.gr κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, στις αιτήσεις πολιτών συμπεριλαμβανόταν και αυτή του ανθρώπου που πριν από λίγες μέρες καταδικάστηκε για εμπρησμό στον Σκοπό, ο οποίος ζήτησε από το Δήμο να του δοθεί το ποσό των 3.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για να πληρώσει την εγγύηση που όρισε το Δικαστήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη σύμφωνη γνώμη αντεισαγγελέα και ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους –εμφάνιση κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα– και καταβολή εγγύησης 3.000 ευρώ έως τις 19 Οκτωβρίου 2020 (αν το ποσό δεν έχει κατατεθεί έως τότε, θα συλληφθεί και θα προφυλακιστεί).

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε σε εθνικό επίπεδο τα ΜΜΕ(δείτε ΕΔΩ) και έκανε το γύρο του διαδικτύου εξαιτίας της ανάρτησης που έκανε το συγκεκριμένο άτομο στο Facebook με την οποία ήθελε να ευχαριστήσει για την παρέμβασή τους στη δικαιοσύνη πολιτικά πρόσωπα. Ακολούθησαν ανακοινώσεις τόσο από τον Βουλευτή όσο και από τον Αντιπεριφερειάρχη οι οποίοι διέψευσαν τα όσα ισχυριζόταν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοτικοί σύμβουλοι, δεν στήριξαν το αίτημά του.