ΠΑΤΡΑ: Στον ιατροδικαστή η 23χρονη! Την κακοποιούσε επί 4 ημέρες ο πρώην της

Σήμερα αναμένεται   να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση η 23χρονη ρουμανικής καταγωγής, που σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της, κρατώντας την όμηρο επί τέσσερις ημέρες σε δυο σπίτια στην Πάτρα.
Η γυναίκα  φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης και σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι.

– Advertisement –

Δράστης ένας 55χρονος από το Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση. Κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, βίωσε τέσσερα εφιαλτικά μερόνυχτα από τον πρώην σύντροφός της, ο οποίος αρνείτο την απόφασή της να διακόψουν τη σχέση τους. Οπως είπε στους αστυνομικούς την απήγαγε στις 9 Οκτωβρίου και τη μετέφερε αρχικά στο σπίτι του, όπου παρέμειναν μαζί για δυο ημέρες και στη συνέχεια πήγαν στο δικό της σπίτι. Κατά την παραμονή τους, όπως υποστηρίζει η 23χρονη κακοποιήθηκε από τον 55χρονο λέγοντας πως τη χτυπούσε, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει. Επιπλέον την έβριζε και εξάπελυε απειλές εναντίον της.
Η περιπέτειά της έληξε στις 12 Οκτωβρίου, όταν η ίδια κατάφερε να ενημερώσει τηλεφωνικά την αστυνομία -χωρίς να την αντιληφθεί ο άνδρας- για την κατάσταση της. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, όπου συνέλαβαν τον 55χρονο. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών