Το συμφέρον της πόλης μας, προηγείται μακράν!

Η παράταξή μας “Πάτρα: Η δική μας πόλη!” είναι μια αποκλειστικά αυτοδιοικητική παράταξη, που ιδρύθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τη σύγχρονη Πάτρα.

 Ήταν και παραμένει σταθερή η επιλογή μας να ενεργούμε έξω από κομματικές γραμμές, ως ανεξάρτητη παράταξη, ως ανεξάρτητες προσωπικότητες, με ολοκληρωμένες πολιτικές απόψεις και ενεργό κοινωνική παρουσία. Έχουμε δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο, πως για εμάς προηγείται το συμφέρον της πόλης και μόνο αυτό υπηρετούμε, ανεξάρτητα από την προσωπική κομματική επιλογή του καθενός μας. Διαφορετικά, σε τί θα διαφέραμε από το δρόμο που ακολουθεί ο κ. Πελετίδης;

Αυτή η συνεπής και ανεξάρτητη στάση μας, ενόχλησε το τοπικό “ΚΙΝΑΛ”, το οποίο, όχι μόνο δεν μας ενίσχυσε προεκλογικά, αλλά, στράφηκε εναντίον μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλέον, ούτε διαπροσωπικές σχέσεις και έτσι, οι επαφές μας περιορίζονται στις τυπικές κοινωνικές συναντήσεις, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.

Ενώ λοιπόν, εμείς στεκόμαστε όρθιοι, εδώ και έξι χρόνια, απέναντι στη “Λαϊκή Συσπείρωση” του κ. Πελετίδη, εκφράζοντας δυνατά τις θέσεις μας και τη γνώμη μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Κοινοτικά Συμβούλια, στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων και στις Επιτροπές του Δήμου, χωρίς την οιαδήποτε κομματική στήριξη-ενίσχυση σε θέματα που άπτονται πολιτικής διάστασης, με τους πάντες αδιάφορους και εξαφανισμένους, ξαφνικά, εκείνοι που μας πρόσβαλαν και μας πολέμησαν, εμφανίζονται ευθέως ή δια της πλαγίας οδού, ως δήθεν σύντροφοι, φίλοι και συναγωνιστές μας!

Εμείς συνεχίζουμε με ξεκάθαρες θέσεις, είμαστε παρόντες όταν και όπου χρειάζεται και επιμένουμε να προσπαθούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις, για την Πάτρα, τη δική μας πόλη!

Συνεχίζουμε την ανεξάρτητη και αδέσμευτη πορεία μας και επιμένουμε να κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας, πως το συμφέρον της πόλης μας, προηγείται μακράν, των όποιων κομματικών ή άλλων παραγόντων, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος και επίπονος.

Επιδιώκουμε να είμαστε ωφέλιμοι και όχι αναγκαστικά αρεστοί!

 

Για τη Δημοτική Παράταξη

                                                   “Πάτρα: Η δική μας πόλη!”

Τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Παράταξης:

Τζανάκος Νικόλαος, Επικεφαλής Παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος,

Ηλιόπουλος Παναγιώτης, μέλος του Δ.Σ του Κοινωνικού Οργανισμού,

Λύρας Ιωάννης, μέλος του Δ.Σ.  Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικού Οργανισμού,

Λιόλης Γεώργιος, μέλος της Βθμιας Σχολικής Επιτροπής,

Ανδριακόπουλος Δημήτριος, Κοινοτικός Σύμβουλος Κεντρικού Διαμερίσματος,

Νταβλούρος Χρήστος, Κοινοτικός Σύμβουλος Ανατολικού Διαμερίσματος, Κουράτος Μιχάλης, Τζουβέκας Κωνσταντίνος, μέλος του Δ.Ε. κλειστών Γυμναστηρίων Αλεξιώτισσας, Ροιτίκων, Λαδόπουλου, Σπετσιέρης Ελευθέριος, Μιχαλίτση Αγγέλικα,

 

 

Ορφανόπουλος Δημήτριος, μέλοςτου  Δ.Ε. Παμπελοποννησιακού Σταδίου,

Γιάχου Γεωργία, αν. Μέλος του  Δ.Σ. Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικού Οργανισμού, Αλεξίου Δημήτρης,  Παπαλέξης Νικόλαος