ΑΙΓΙΟ: Εγγραφές στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων – Κάθε Σάββατο και Κυριακή

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων δραστηριοποιείται στο Αίγιο τα τελευταία 100 χρόνια περίπου με μικρές χρονικές διακοπές. Οι στεγασμένες εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, διαθέτουν μεγάλο ασφαλή εξωτερικό χώρο και η λειτουργία του πλέον διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Υγείας.

Μέσα από το παιχνίδι στη φύση και την θάλασσα, τις εκδρομές και τις κατασκηνώσεις, δίνει την δυνατότητα στους νέους να κερδίσουν νέες φιλίες και δυνατές εμπειρίες στην ζωή τους. Η μοναδικότητα των δράσεων και η περιπέτεια που προσφέρει ο προσκοπισμός είναι για όλες τις ηλικίες.

Από την ηλικία 7 – 11 ετών (Β’ – Ε΄ Δημοτικού) σε περιμένουμε στην Αγέλη Λυκοπούλων για να ζήσεις τον μύθο και τη φαντασία να ζωντανεύουν, με Αρχηγό την Γεωργία Θεοφανοπούλου.

Από την ηλικία 11 – 15 (Στ’ Δημ. – Γ’ Γυμνασίου) η γνώση και το παιχνίδι μας είναι μια ατελείωτη περιπέτεια στην Ομάδα Ναυτοπροσκόπων, με Αρχηγό την Πένυ Μιχαλακοπούλου.

Από την ηλικία 15 – 18 ετών (Α’ – Γ’ Λυκείου) σε περιμένει στην Κοινότητα Ανιχνευτών μια ζωή ανακάλυψης και εξερεύνησης, με Αρχηγό τον Κώστα Καλαντζόπουλο.

Από την ηλικία 18 και άνω σε περιμένει η προσφορά μέσω του Προσκοπικού Δικτύου ή του Ενήλικου Εθελοντή στα τμήματα του Συστήματός μας, με Υπαρχηγό την Φαίη Σπηλιωτοπούλου και Αρχηγό τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Εγγραφες για τη νέα προσκοπική χρονιά :
Κάθε Σάββατο 5 – 7 το απόγευμα και Κάθε Κυριακή 11 – 1 το πρωϊ,
στην Εστία μας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Πετροπούλου 4 Αίγιο.
Τηλέφωνα πληροφοριών : 6947424633 – 6947995426 – 6987118408

Με Εκτίμηση
Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
Αρχηγός Συστήματος