ΠΑΤΡΑ: Άνοιξαν τα δύο πρώτα νέα super market «Μασούτης»

Ανοιξαν χθες στην Πάτρα, τα δύο πρώτα καταστήματα της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης», στην οδό Αγίου Ανδρέου 105 στο ιστορικό κέντρο και στην οδό Σοφοκλέους 3, στην περιοχή της Γλυφάδας.
Στην τελετή των εγκαινίων στα δύο καταστήματα της Πάτρας, την εταιρεία εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής πωλήσεων Ιωάννης Συμεωνίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τους περιφερειακούς διευθυντές Πατρών και Αθηνών Ανάργυρο Δροσάτο και Φρόσω Αγοραστού.
Η εκδήλωση έγινε σε στενό κύκλο ανθρώπων, λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό και τους φορείς εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.
Η Πάτρα επιλέχθηκε από την γνωστή αλυσίδα λιανεμπορίου, ως το αστικό κέντρο από το οποίο ξεκινάει την επέκτασή της στην Πελοπόννησο. Με τα δύο νέα καταστήματα, το δίκτυο της αλυσίδας πανελλαδικά αριθμεί σε 336 σημεία, ενώ προς τα τέλη του χρόνου, η εταιρεία θα ανοίξει ένα ακόμα κατάστημα στην πλατεία Γεωργίου και στις αρχές του 2021 το τέταρτο κατάστημά της.
Ο γενικός διευθυντής πωλήσεων Ιωάννης Συμεωνίδης, τόνισε ότι, η εταιρεία αυτή τη στιγμή δημιουργεί οργανικά καταστήματα, αλλά, παράλληλα συζητά και με αλυσίδες, οι οποίες μπορεί να θέλουν να μπουν κάτω από μια κοινή ομπρέλα.
Το προσωπικό που θα απασχολήσει η «Μασούτης» στην Πάτρα, θα φτάσει τα 100 άτομα, όλα από την πόλη και με συμβάσεις εργασίας, πλήρους απασχόλησης.
Ο κ. Συμεωνίδης πρόσθεσε ότι η εταιρεία είναι ανθρωποκεντρική. Τα τελευταία εννέα χρόνια διακρίνεται για τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες, κάτι που αναγνωρίζεται με βραβεύσεις, από το ίδιο το προσωπικό και φυσικά από τους πελάτες.
Οπως τόνισε ο κ. Συμεωνίδης, η επιλογή των σημείων για τα τέσσερα καταστήματα της Πάτρας, έγινε κατόπιν στρατηγικής, ώστε να βρίσκεται μέσα στο κέντρο της πόλης και κοντά στον κόσμο που κινείται στην αγορά, με καταστήματα εμβαδού περίπου 500 τ.μ., που είναι και τελευταία τάση στο λιανεμπόριο.