Αυτή η 96χρονη κυρία πουλάει το σπίτι της,με τον πραγματικά φανταστικό εσωτερικό χώρο!

Αυτό το σπίτι λατρεύτηκε κυριολεκτικά από την ηλικιωμένη ιδιοκτήτριά του.Δε μπορεί να πιστέψει κανείς πόση προσπάθεια κατέβαλλε για να το διατηρεί τακτοποιημένο και καθαρό, όλα αυτά τα χρόνια. Ο κτηματομεσίτης, κυριολεκτικά ενθουσιάστηκε, με την πρώτη ματιά που έριξε αυτοπροσώπως στο οίκημα! Η επίπλωση, η διακόσμηση, τα πάντα μέσα σε αυτό το σπίτι είχαν κάτι αριστοκρατικό.. Όλα διαλεγμένα προσεχτικά έτσι ώστε να ταιριάζουν με το εξαιρετικό γούστο της ιδιοκτήτριας. Το σπίτι αυτό είναι ένας πολύτιμος θησαυρός,που πίσω από την λιτή εξωτερική εμφάνιση, κρύβει έναν πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο!

Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του μοναδική αίσθηση

Η γυναίκα πρέπει να είχε αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήματα για να σχεδιάσει την εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού της.Δεν υπάρχουν δωμάτια που να μοιάζουν μεταξύ τους, όμως όλα τους είναι διακοσμημένα με πολυτέλεια. Με βελούδινα έπιπλα και με ανεκτίμητης αξίας αντικέ έργα τέχνης, το σαλόνι είναι ένα όνειρο σε παστέλ αποχρώσεις.

– Advertisement –
 

 

Το μπάνιο

Ένας τεράστιος καθρέφτης και οι αποχρώσεις του ροζ κυριαρχούν σε αυτό το μικρό και αριστοκρατικό μπάνιο. Οι χρυσές πινελιές ταιριάζουν απόλυτα με τα λευκά πλακάκια και η μπανιέρα βεβαιώνει ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης μπορεί να περάσει εδώ ώρες χαλάρωσης. Είναι σε άριστη κατάσταση και πεντακάθαρο!

Το κελάρι

Το υπόγειο είναι λίγο διαφορετικό από άποψη εσωτερικής διακόσμησης, σε σύγκριση με το σαλόνι. Διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ και ξύλινους τοίχους. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το δωμάτιο ήταν ένας χώρος, στον οποίο πραγματοποιήθηκαν πολλά πάρτι!

To χωλ

Ακόμη και το χωλ είναι διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει με την θηλυκή, αλλά περίτεχνη εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Η ταπετσαρία στον τοίχο δένει απόλυτα με τα κιγκλιδώματα της σκάλας και με το υπέροχο τραπεζάκι με την ροζ βελούδινη καρέκλα, στην οποία ο καθένας θα ήθελε να απολαύσει το απογευματινό του τσάι.

Ροζ ομορφιά

Αυτή η ηλικιωμένη κυρία έχει ένα αγαπημένο χρώμα όταν πρόκειται για τα έπιπλά της. Ακόμη και αν κάποιο δωμάτιο δεν είναι ροζ, το χρώμα αυτό εξακολουθεί να κυριαρχεί στο χώρο με τη μορφή λουλουδιών ή με φωτογραφίες στον τοίχο. Αυτό το καθιστικό, παρόλα αυτά, είναι ροζ παντού. Μοιάζει με κουκλόσπιτο εσωτερικά!Έτσι δεν είναι;

Η κουζίνα

Η κουζίνα είναι μεγάλη, φωτεινή και άνετη. Οι σύγχρονες συσκευές την καθιστούν βολική και ευχάριστη στη χρήση. Πέρα από τα υπέροχα λευκά έπιπλα, μπορούμε επίσης να συναντήσουμε και εδώ το λουλουδιαστό, ροζ μοτίβο του σπιτιού, στις κουρτίνες και στα φυτά στις γλάστρες. Ο πολυέλαιος προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας!

Το κύριο δωμάτιο

Το κύριο υπνοδωμάτιο του σπιτιού διαθέτει ένα χαλί σε χρώμα βασιλικό-μοβ και έπιπλα σε κρεμ αποχρώσεις. Είναι αριστοκρατικό, και συνάμα πολυτελές. Είναι ένα μέρος για χαλάρωση, την οποία σου προκαλούν οι ήρεμοι τόνοι ενώ το γυναικείο στυλ διακόσμησης – ταιριάζει απόλυτα με αυτήν την υπέροχη ηλικιωμένη κυρία, που σίγουρα έχει εξαιρετικό γούστο!

πηγή: happy-tricks.com