(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος έκανε προσφορά στο “Φωτεινό Αστέρι”,

Στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, πολλές οικογένειες με παιδιά έχουν την ανάγκη στήριξης, ακόμα και σε βασικά είδη που για τον κάθε ένα θεωρούνται δεδομένα σε μια οικογένεια.
Αυτες τις ανάγκες έρχονται να τις καλύψουν Εθελοντικοί Μη Κυβερνητικοί φορείς όπως είναι το “Φωτεινό Αστέρι”, που δραστηριοποιείται στην Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία στηρίζοντας 560 οικογένειες με τουλάχιστον ένα παιδί (υπολογίζονται σε 1800 άτομα τουλάχιστον) που πιστοποιημένα από κρατικούς λειτουργούς έχουν την ανάγκη στήριξης σε τροφή, ρουχισμό, σχολικά και λοιπά είδη.
Ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος (Rotary eClub South Greece), στο πλαίσιο της Λεωφόρου Κοινωνικής Δράσης, μέσω στοχευμένων δράσεων εκπονεί στοχευμένα προγράμματα προκειμένου να συνδράμει δομές, οργανώσεις και φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο, σαν αυτό που επιτελεί το “Φωτεινό Αστέρι”.
Έτσι σε πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας μελών του Ομίλου μας στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραδώσαμε μεγάλες ποσότητες από:
1. Βρεφικό και παιδικό ρουχισμό,
2. Ρουχισμό ενηλίκων,,
3. Παιδικών παπουτσιών,
4. Παιχνιδιών,
5. Βιβλίων για παιδιά και ενήλικες και
6. Εγκυκλοπαίδειες,
πράγματα που είχαν συλλεχθεί από δωρεές Ροταριανών και φίλων του Ομίλου από όλη την Ελλάδα, τα οποία στην συνέχεια μέλη του Ομίλου μας διαχώρισαν ανά μέγεθος, έπλυναν, αποστείρωσαν μέσω ατμού και συσκευασαν (τον ρουχισμό) λόγω αυξημένων μέτρων ελέω κοροναϊού και παραδόθηκαν στον πρόεδρο και σε μέλη του ΔΣ της Οργάνωσης.
Ο Όμιλος μας, θα συνεχίσει να στηρίζει μέσα από στοχευμένες δράσεις Δομές και Οργανώσεις σαν το “Φωτεινό Αστέρι” γιατί πιστεύουμε οτι η στήριξη που παρέχουν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε στο κοινωνικό σύνολο είναι αποτελεσματική και απαραίτητη.