Απόλλων Π.-Χαρίλαος Τρικούπης 63-57

Ο Απόλλωνας παίζοντας πολύ καλή άμυνα κέρδισε (63-57) τον Χαρίλαο Τρικούπη στο «ντεμπούτο» του Αγραβάνη

Παίζοντας πολύ καλή άμυνα ο Απόλλωνας επικράτησε (63-57) του Χαρίλαου Τρικούπη με τον οποίο έκανε το «ντεμπούτο» του ο Γιάννης Αγραβάνης!

Οι Πατρινοί αγωνίστηκαν χωρίς τον Διαμαντάκο που δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους. Με επιθετικό πλουραλισμό οι παίκτες του Απόλλωνα μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που αναμένει την ενίσχυση του με τους Μπόμπι Μπράουν και Κέβιν Λάνγκφορντ.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 36-31 (ημ.), 50-38, 63-57 (τελ.).

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Βετούλας): Αντωνάκης 10 (1 τριπ.), Μολφέτας 7, Αγγέλου 15 (1 τριπ.), Τσιακμάς 12 (1 τριπ.), Μπαζίνας 5, Νιφόρας, Πουλιανίτης 10, Κογιώνης, Παπαφωτίου, Ζούμπος 4.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Ήταν ένα σημαντικό φιλικό που θέλαμε να εντάξουμε ακόμη περισσότερο στην ομάδα τους Διαμαντάκο και Μολφέτα, αλλά τον πρώτο τον προφυλάξαμε από ένα πρόβλημα που έχει στη μέση. Μέχρι πρότινος τα παιδιά είχαν μάθει να παίζουν χωρίς αυτούς και τώρα πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη, δεν σημαίνει πολλά πράγματα και προχωράμε»