ΠΑΤΡΑ: Κρούσμα κορωνοϊού στο κολυμβητήριο Πεπανός- Κλείνει επ’ αόριστον

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην αθλητική κοινότητα της Πάτρας είναι γεγονός.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΠ

Η διοίκηση του ΝΟΠ, ανακοινώνει ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID19 σε προπονητή του τμήματος κολύμβησης.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε τη Δ.Ε. του ΠΕΑΚ Πατρών καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους για το συμβάν.
Το κολυμβητήριο «Αν. Πεπανός» θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεώτερης ενημέρωσης για να πραγματοποιηθεί απολύμανση των χώρων, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΠΕΑΚ και τον ΕΟΔΥ ακολούθησε ενημέρωση των γονέων των αθλητών από τον αντιπρόεδρο του ΠΕΑΚ κ. Μιχάλη Κουρέτα.
Ενημερώνουμε άπαντες πως έχουν τηρηθεί αυστηρά όλες οι διαδικασίες όπως προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Η υγεία όλων είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και για κάθε εξέλιξη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΠ

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από ενημέρωση που λάβαμε από το ΠΕΑΚ Πάτρας, στο χώρο του κολυμβητηρίου υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID19 που όμως δεν ανήκει στην ομάδα μας (προπονητικό προσωπικό, αθλητές όλων των κατηγοριών και τμημάτων, διοικητικό προσωπικό και παράγοντες) .
Παρ’ όλ’ αυτά και έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια όλων μας και κατόπιν απόφασης τους ΠΕΑΚ Πάτρας το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες μέρες.
Η ομάδα μας ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πάντα σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων.
Στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας nep.org.gr ή ακολουθώντας μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης facebook: Ν.Ε. Πατρών και instagram: nep_official_insta για οτιδήποτε νεότερο.
Εκ της Διοικήσεως