(Φωτο)-Kaia και Cindy μετατρέπουν το γκαράζ τους σε στούντιο φωτογράφισης

Η δουλειά από το σπίτι και η ανάγκη για σωστή διαχείριση του χρόνου και του χώρου μας είναι αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στη ζωή μας. Τα εργονομικά μυστικά του work-from-home μας αποκαλύπτονται σταδιακά, είτε στερεώνουμε το λάπτοπ μας σε βιβλία, είτε αγοράζουμε καινούριο ποντίκι για να μη πάθουμε τενοντίτιδα. Στην περίπτωση των supermodel ωστόσο, τα πράγματα με τη δουλειά από το σπίτι δεν είναι τόσο απλά.

Mητέρα και κόρη, Kaia Gerber και Cindy Crawford, είχαν αν μη τι άλλο συνηθίσει να δουλεύουν σε επαγγελματικά στούντιο με φωτογράφους, στιλίστες και όλους τους υπόλοιπους ειδικούς, αλλά στην εποχή του κορωνοϊού αναγκάζεσαι να βρεις λύση με ό,τι έχεις. Και αυτό ακριβώς έκαναν, μετατρέποντας το γκαράζ τους σε στούντιο για μια socially-distanced φωτογράφιση.Οι δύο γυναίκες πόζαραν μαζί για την καμπάνια της Omega και το backstage φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η Cindy μας έκανε να αναφωνήσουμε πόσο πολύ μοιάζουν. Μαμά και κόρη φόρεσαν μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, με την Kaia να έχει αλλάξει ξανά τα μαλλιά της στο φυσικό της καστανό, από το ροζ που ήταν πριν.

Οι δύο γυναίκες πόζαραν μαζί για την καμπάνια της Omega και το backstage φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η Cindy μας έκανε να αναφωνήσουμε πόσο πολύ μοιάζουν. Μαμά και κόρη φόρεσαν μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, με την Kaia να έχει αλλάξει ξανά τα μαλλιά της στο φυσικό της καστανό, από το ροζ που ήταν πριν.

Η Cindy συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την εταιρεία Omega ως brand ambassador στα 90s και η κόρη της δεν μπορούσε να μην ακολουθήσει τα βήματά της. Τον Οκτώβριο του 2017, ένα μήνα μετά την πρώτη εμφάνιση της Kaia στην πασαρέλα για τον Raf Simons, οι καμπάνιες της Omega έγιναν οικογενειακή υπόθεση. Ο μπαμπάς της Kaia και ο αδελφός της εμφανίστηκαν επίσης σε ένα πορτρέτο για τον μετρ των ρολογιών και την επόμενη άνοιξη Cindy και Kaia πρωταγωνίστησαν σε μια αιθέρια φωτογράφιση για το brand.

– ALICE CARY

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ