GNTM 3: Το φαβορί των οντισιόν, που δεν εμφανίστηκε στο bootcamp – Τι συνέβη

Ολοκληρώθηκε προ ημερών το bootcamp του GNTM 3 και οι τηλεθεατές έμαθαν τους 10 παίκτες και τις παίκτριες που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του φετινού ριάλιτι του Star.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν για την Βικτώρια Στέλλα, το κορίτσι που ενθουσίασε τους κριτές στις οντισιόν και που πήρε τέσσερα απλόχερα “ναι”.

Η Βικτώρια Στέλλα είναι Κύπρια και έχει καταγωγή από τη Ρωσία, από όπου είναι η μαμά της. Είναι μπαλαρίνα και μοντέλο, ζει τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο και παρόλο που όλοι την θεωρούσαν φαβορί, δεν εμφανίστηκε στα bootcamp.

Η νεαρή κοπέλα έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πωςεπέλεξε να μην προχωρήσει στο ριάλιτι, καθώς δέχτηκε μια σημαντική δουλειά στην Ιταλία.

“Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλείας από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα insta stories της.