ΦΩΤΟ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΩΝ: Το γεύμα που παραχώρησε ο Περικλής Παπαδόπουλος

Το γεύμα που εδώ και 13 χρόνια έχει καθιερωθεί από τον ΑΟ ΔΙΑΓΌΡΑ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην οικία του Περικλή Παπαδοπούλου.
Ήταν μια βραδιά που παραβρέθηκαν ποδοσφαιριστές Προπονητές το ΔΣ του Συλλόγου εκπρόσωποι της Δημοτικής Κοινότητας Βραχναιικων χορηγοί και φίλοι που είναι δίπλα στο Σωματείο για Πολλά χρόνια.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΑΟ ΔΙΑΓΌΡΑ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ Λουβαρης Χρήστος πρώτος στόχος όλων είναι ο Διαγόρας να διατηρεί το οικογένεια κλίμα που έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία του μέχρι σήμερα. Τόνισε ότι όλοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι για την φετινή αξία ήθος κ συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την ομάδα την φετινή χρονιά κ τους ευχήθηκε υγεία καλή πορεία κ προκοπή στην ζωή τους.
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ συμπλήρωσε έχει καθιερωθεί ως δεύτερη ομάδα της Πάτρας τα τελευταία χρόνια κ θέλουμε συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε επάξια κ την περιοχή κ την Πόλη.
Ευχαρίστησε την σύζυγο του Περικλή Παπαδοπούλου Λίτσα τον Παναγιώτη Χαλκιόπουλο φίλο για πολλά χρόνια της ομάδας που επιμελήθηκαν όλα τα εδέσματα τους παρόντες ένα ένα αλλά κ όλους τους φιλάθλους που στηρίζουν το Σωματείο
Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή όμορφη φιλική οικογενειακή που έχει πια γίνει θεσμός.
Τέλος παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι τοπικών αθλητικών μέσων της περιοχής.