ΦΩΤΟ: Νίκησε την Αχαϊκή η Παναχαϊκή με Μασούρα

advertisement

Με γκολ του Νίκου Μασούρα στο 82ο λεπτό η Παναχαϊκή λύγισε την αντίσταση της Αχαϊκής στο σημερινό φιλικό, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαγιάς.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Παπαδόπουλου στο 12΄και είχαν κλασσική ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 78΄, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές φάσεις και είχαν 3 τέρματα, τα οποία ακυρώθηκαν.
Στο 82΄τελικά ο Μασούρας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αιφνιδίασε τον Κοντογιώργη και χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Η Παναχαϊκή το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί στην Κάτω Αχαγιά τον Θεσπρωτό, αφού στην φυσική έδρα της στην Αγυιά εκτελούνται εργασίες.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Παναχαϊκή: Σούλης, Λαρέα, Μπελεζάκης, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Σταμόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Ζοάο, Κουσκουνάς.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Πατάπης, Πατρώνης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μασούρας, Κόκας, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης.
Αχαϊκή: Καραμανλής, Μπουρδέκας, Στανής, Λίπι, Χούσα, Κούσουλας, Σουρανής, Χάτζι, Μπακάλης, Παπαδόπουλος, Πυρρής. (Έπαιξαν και: Γραμματικόπουλος, Κοτσόκολος, Ντούβλης, Κοντογιώργης).