Στήριξη Βαγγέλη Λιόλιου για την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

«Ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης έχει ανάγκη από ανανέωση και φρέσκιες ιδέες.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)  μετά την πρόσφατη ψήφιση στη Βουλή σχετικό νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών στις μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας μας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συνόδευσε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με αναλυτικό σχέδιο παρουσίασης για το μέλλον συνολικά του αθλήματος. Ήταν μία παρουσίαση από το μέλλον! Με την πρωτότυπη πλατφόρμα “dwse pasa” για άμεσο διάλογο και διάδραση με φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες του αθλήματος. Με άποψη για όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το μπάσκετ στην Ελλάδα, το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό. Με δέσμευση για διαφάνεια στη λειτουργία της ομοσπονδίας. Και με εγγύηση της αλλαγής τη συσσωρευμένη πείρα που έχει αποκτήσει από τη μακρά ενασχόλησή του με τον Προμηθέα, μία ομάδα πρότυπο λειτουργίας και οργάνωσης που έχει καταπλήξει πολλούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Είθε να φέρει αυτόν τον φρέσκο αέρα ανανέωσης και στη διοίκηση του ελληνικού μπάσκετ. Τον χρειαζόμαστε όσο ποτέ. Στηρίζω θερμά την υποψηφιότητά του για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)».