(Βίντεο)-Το μήνυμα Μουτσινά στους gay μετά την εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου

Σε μια εξομολόγηση μέσα από τη ψυχή του προχώρησε ο Θέμης Κανέλλος το βράδυ της Πέμπτης στο «Big Brother».

«Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια, δε μου λείπει τώρα που μπήκα στο Big Brother. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, ποτέ δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ γιατί η οικογένεια δυστυχώς δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο, με τίποτα», είπε ο παίκτης και τα δάκρυα πλημμύρισαν στα μάτια του.

Με αφορμή αυτήν την εξομολόγηση του παίκτη του «Big Brother», ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους gay μέσω της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Παρασκευής.

«Στην μπούρδα είμαστε πρώτοι αλλά επειδή τα βρίζω πάρα πολύ αυτά τα προγράμματα, το νιώθω και το κάνω, θέλω να πω ότι υπάρχουν και κάποιες στιγμές…

Δεν θα πω ακριβώς αυτό που θα ήθελα να πω αλλά λίγο οι γονείς που είστε σπίτι και ακούτε μπείτε λίγο στην ψυχολογία του παιδιού. Το κομμάτι gay, μη gay κλπ εύχομαι, πιστεύω μέσα στον μικρό μου εγκέφαλο ότι έχει πια ξεπεραστεί.

Πώς λέμε αυτός είναι ψεύτης; Ε, αυτός είναι gay. Δεν έχει σημασία καμία. Μην το κάνουμε θέμα. Οι γονείς μπορούν να καταλάβουν το παιδί τους αλλά θέλω να μιλήσω στα παιδιά και να τους πω, δεν πειράζει, ξεπεράστε το λίγο αυτό το κομμάτι με τους γονείς. Καταλαβαίνω ότι όλοι προσπαθούμε να βρούμε το μπράβο από την οικογένεια μας. Δεν το βρίσκουμε και μετά τρέχουμε σε όλο τον κόσμο ποιος θα μας πει μπράβο.

Δώστε και λίγο περιθώριο. Ας αποδεχθείτε εσείς αυτό που είστε και μετά αυτό απλώνετε. Μην τρώτε το χρόνο σας να σας πει ο άλλος μπράβο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.