(Βίντεο)-Σάλος με την Σοφία Δανέζη του Big Brother – Κατάγεται από το Καζακστάν

Αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα πάντα!

Η παίκτρια που πρωταγωνιστεί με τους τσακωμούς της μέσα στο σπίτι του Big Brother τις τελευταίες ημέρες δηλώνει τραγουδίστρια και 31 ετών! Τι από αυτά είναι αλήθεια όμως; Η διαδικτυακή εκπομπή GR Xpress με τον Θοδωρή Ρακιντζή φέρει τις αποκαλύψεις που σοκάρουν και σίγουρα ανατρέπουν τα δεδομένα!

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέα της τραγουδιού, έρχονται οι αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα πάντα! Αρχικά η Σοφία Δανέζη δεν λέγεται Δανέζη αφού ως μια νέα… Δέσποινα Βανδή έχει αλλάξει το επίθετό της! Το πραγματικό της όνομα λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον προαναφερόμενη εκπομπή είναι Σοφία Αχπατζίδου και πρόκειται για Ελληνίδα πόντια που κατάγεται από το Καζακστάν ενώ η ηλικία της ΔΕΝ είναι 31 ετών, όπως επικαλείται στο παιχνίδι αλλά 40!

Μάλιστα αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως η Σοφία Δανέζη είχε πάρει μέρος και σε άλλο show της ελληνικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα στο Dream Show στο οποίο είχε αποτύχει! Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε κάποιο ριάλιτι που θα εκτεθεί η προσωπική της ζωή! Αμ δε… Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί;

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή GR Xpress στο παρακάτω βίντεο