ΠΑΤΡΑ: Σεμινάρια Κινηματογράφου «Ντύσου Σκηνοθέτης» – Από σήμερα έως τις 27 Σεπτεμβρίου

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού» που θα υλοποιηθεί από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου με αφορμή το πρόγραμμα Sparc και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2104 – 2020», πραγματοποιούνται σεμινάρια Κινηματογράφου με σκοπό την εκπαίδευση καρναβαλιστών, κατά την εβδομάδα του Sparc, για τη δημιουργία ταινιών με χρήση κινητού ή dslr με τίτλο “Το δικό μου Καρναβάλι” στο Καρναβάλι του 2021.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας προσκαλεί τους συμμετέχοντες στα καρναβαλικά πληρώματα (ένας από κάθε πλήρωμα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι 30 άτομα) να λάβουν μέρος στο σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη από την Τρίτη 22 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 16:00-19:00 Α’ γκρουπ και 19:00-22:00 Β’ γκρουπ.
Τα μαθήματα του σεμιναρίου είναι Σενάριο-Σκηνοθεσία- Φωτογραφίας- Μοντάζ- Πρακτικές Ασκήσεις από εξειδικευμένους κινηματογραφιστές.
Τα μαθήματα είναι 4 τρίωρα (ένα κάθε ημέρα) για κάθε γκρουπ και όσοι συμμετέχουν δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (όνομα και στοιχεία επικοινωνίας του συμμετέχοντα από το πλήρωμά σας) μέσω email με τίτλο “Ντύσου Σκηνοθέτης” στο info@carnivalpatras.gr μέχρι τις 15/9/2020.