Απόλλωνα Πάτρας Απόλλωνα Καλαμάτας 3 – 0

Με 3-0 σετ επικράτησαν οι γυναίκες του Απόλλωνα Πάτρας του συνονόματου Απόλλωνα Καλαμάτας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στο τουρνουά που διοργανώνει η συντοπιτισσα ομάδα της ΕΑΠ , και θα συμμετέχει στον αυριανό τελικό.

Τα κορίτσια του Χρήστου Καραβολα μετά από ένα χλιαρό ξεκίνημα που τις έφερε πίσω στο σκορ στο 1ο σετ με 6-0 ανέβασαν στροφές ανέτρεψαν την εις βάρος τους διαφορά και πήραν το σετ. Στο 2ο & 3ο σετ οι μελανόλευκες βρήκαν ρυθμό , βελτίωσαν την υποδοχή τους , έγιναν πιο αποτελεσματικές στο μπλοκ και με σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασαν στην κατάκτηση και των δύο επόμενων σετ και το ροζ φύλλου αγώνα.
Υποσχέσεις για την συνέχεια έδωσε η εμφάνιση της Μαυροειδής Άννας που κλήθηκε να υπερασπιστεί την νευραλγική θέση της πασαδορου δίνοντας αρκετά δείγματα για το τι μπορεί ο προπονητής της να πάρει στην μεγάλη ανηφόρα της Α2 καθώς και η επιστροφή της Σπυροπουλου Μαρίας που πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε ότι η βοήθεια της θα είναι πολύτιμη για την συνέχεια.

Για τον Απόλλωνα:
Καράβολας Χρήστος (coach) , Γιαννοπουλου Βασιλική (αρχηγός) , Μαυροειδή Άννα, Μπρουμα Χριστιάννα, Σπυροπούλου Χαρά, Αγγελοπούλου Γεωργία, Παπαλεξατου Αγγελική, Κουραχάνη Κέλλυ (λιμπερο) , Κανιστρα Μαριαντζελα, Σπυροπούλου Μαρία, Λέκκα Ανδριάνα, Μπρουμα Ηρώ, Κουρκουλου Ελενα, Σερεμετη Αποστολια ( λιμπερο) , Αγγελοπούλου Λίνα, Αγγελοπούλου Αθηνά.

Αύριο στις 18:00 μ.μ. ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό.