(Βίντεο)-Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μάγκας – Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σχολίασε

Για τη χειμαρρώδη και γεμάτη του ζωή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο θρύλος της νυχτερινής ζωής, Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας μίλησε για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί αλλά και στους γιους του.

«Έχω δύο παιδιά το Νάσο και τον Άρη. Δε νομίζω ότι ο Νάσος ψάχνεται με το Άγιο Όρος, ψάχνεται με όλες τις θρησκείες κι ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες του είπε: «Έχω συνεργαστεί με Άντζελα Γκρέκα, Καζαντζίδη τον αδελφό του Στέλιου και πολλούς άλλους αλλά εκείνος που ήταν σταρ και πούλαγε σταριλίκι και το είχε από γεννησιμιού του ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει το έπαιρνε. Δεν ήταν πολύ γυναικάς».

Σχολιάζοντας τις ωραίες γυναίκες, ο κ. Παπαργυρόπουλος τόνισε: «Οι ωραίες γυναίκες είναι αδικημένες, δεν έχουν φλερτ. Τις φοβάται ο άλλος. Μου έχουν κάνει παράπονα πάρα πολλές και πρωταγωνίστριες μεγάλες στο καμαρίνι μου ότι οι μικρές τραγουδιστριούλες είναι όλο φλερτ από εδώ κι από εκεί και μου έλεγαν τι θα γίνει θα μείνουμε χωρίς σύντροφο;»

Από τα καταστήματα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου πέρασαν χολιγουντιανές σταρ. «Την Κάρε Ότις, αν θυμάμαι καλά, της την έπεσε ένας πολύ επώνυμος, δεν ξέρω τι έγινε στην συνέχεια. Όταν ήρθε η Σάρον Στόουν στο γραφείο, πίστευα ότι θα με άφηνε να την πιάσω κι ήθελα να της πω άσε με για ενθύμιο να σου δαγκώσω τα χείλη. Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανα» είπε ο κ. Παπαργυρόπουλος.

«Θα κάνεις ό,τι θέλεις. Αν και δεν μου αρέσει στον κόσμο, αρέσει στον κόσμο» είχε πει ο κ. Παπαργυρόπουλος στον Νότη Σφακιανάκη.