ΠΑΤΡΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό ο γιος και ο σύζυγος της εργαζόμενης σε νοσοκομείο – Είχε βρεθεί σε υπό κατάληψη σχολείο

Δεν έχουν προσβληθεί από τον covid-19, o γιος (μαθητής 2ου Λυκείου Πατρών) και ο σύζυγος (εκπαιδευτικός) της υπαλλήλου Νοσοκομείου της Πάτρας, που ανιχνεύθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ που υπεβλήθησαν ο σύζυγος και γιος της γυναίκας. Η περίπτωση της προκάλεσε αναστάτωση και προκάλεσε ντόμινο ανησυχίας σε τρία Λύκεια της πόλης καθώς η γυναίκα η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και στην κατάληψη στο σχολείο του γιου της

Και αυτό διότι η ιχνηλάτηση των επαφών της αλλά και η εκτίμηση για το εύρος της διασποράς είναι αδύνατη. Η ίδια δήλωσε ότι «δεν είμαι κατά της μάσκας, όπως λανθασμένα γράφτηκε αρχικά, αλλά ίσα ίσα δεν την αποχωρίζομαι».

Η μητέρα, όπως εξήγησε, στηρίζει την κατάληψη του σχολείου του γιου της, στην οποία ο μαθητής συμμετείχε, αλλά όπως διευκρίνισε, οι μαθητές που κάνουν κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πάτρας δεν είναι κατά της χρήσης μάσκας, αλλά κατά της χρήσης μάσκας ως μοναδικού μέτρου πρόληψης. Ζητούν δηλαδή και μάσκα να φορούν αλλά και οι τάξεις να μην έχουν πάνω από 15 μαθητές και να υπάρχουν οι κατάλληλες αίθουσες.

Όπως είπε, πήγε πριν πάει να κάνει το τεστ κορωνοϊού να αφήσει χρήματα στο παιδί της στα κάγκελα του σχολείου. Στην συνέχεια έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.