(Βίντεο)-Η Σοφία Μουτίδου βάζει τέλος στην κόντρα με το Χάρη Ρώμα

Τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χάρη Ρώμα θέλησε να βάλει η Σοφία Μουτίδου με αφορμή τη μη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς».

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» του Star Channel συνάντησε την Σοφία Μουτίδου και εκείνη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στις τελευταίες δηλώσεις του Χάρη Ρώμα.

Η Σοφία Μουτίδου απάντησε: «Έχω κάνει ένα βίντεο γιατί με ξαναρωτάτε. Δεν με απασχολεί καθόλου γιατί εγώ είπα ότι θα τοποθετηθώ με το βίντεο και δεν θέλω να τοποθετηθώ ξανά. Κανένα πρόβλημα που είπε ότι δεν ισχύει τίποτα, δεν θα αποδείξει ποιος τον έχει μεγαλύτερο.

Έκανα ένα βίντεο, είπα την θέση μου και τώρα ότι ειπωθεί δεν θα ξαναπώ. Έφαγα ήδη μια Δευτέρα μου με αυτό γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε όλη την Ελλάδα. Είναι το βίντεο αναρτημένο, το βλέπουν όλοι, μυαλό έχει ο κόσμος να κρίνει. Δεν πρόκειται να με ενεργοποιήσει και να μου ιδρώσει το αυτί τίποτα. Αφού είδες το βίντεο τότε γιατί με ρωτάς;»

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Μουτίδου είχε αναρτήσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube μέσω του οποίου έδινε την δική της εκδοχή για το θέμα.