(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Αυτά είναι τα ευρήματα που «ξεπτρύπωσαν» αστυνομικοί στις Φυλακές – Απ’ όλα είχε ο μπαξές!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα  απίστευτα ευρήματα που κατέσχεσε η Αστυνομία, σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και διήρκεσε μέχρι τα ξημερώματα.
Τρεις πτέρυγες με δέκα θαλάμους και τρία κελιά κρατουμένων, έγιναν «φύλλο και φτερό» με αποτέλεσμα να βρεθούν και να κατασχεθούν, αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά, κινητό τηλέφωνο, ακόμα και ένα μίνι αποστακτήριο αλκοόλ.
Τον αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης και τη συνδρομή Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, με μια διμοιρία υποστήριξης και παρουσία εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 αυτοσχέδια μαχαίρια, 8 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα αυτοσχέδιο πλήρες αποστακτήριο αλκοόλ για τσίπουρο, που εντοπίστηκε μέσα σε μπάνιο θαλάμου.
Σε βάρος 13 κρατουμένων σχηματίστηκε δικογραφία που θα προωθηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί η αρμόδια τοπική αστυνομική Αρχή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.