Υβόννη Μπόσνιακ: Η φωτό από τον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο που δεν είχαμε ξαναδεί

Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο, με αφορμή τη δεύτερη επέτειό τους! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, ενώ ήταν οι Κώστας Πηλαδάκης, Μαρία Μπεκατώρου, Γιάννης Παπαλέκας και Δημήτρης Κοντομηνάς. Παρανυφάκι του ζευγαριού η κόρη τους Ελένη, η οποία ήταν τριών ετών τότε.

Η Υβόννη Μπόσνιακ σχεδίασε η ίδια το νυφικό της και πραγματικά ταίριαζε ιδανικά στη μίνιμαλ αισθητική και το ανεπιτήδευτο κομψό στιλ της.

Αντώνης Ρέμος και Υβόννης Μπόσνιακ: Η φωτό από τον γάμο

Στη φωτογραφία, λοιπόν, που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ στο Instagram από τον γάμο της, ο Αντώνης Ρέμος αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγό του και μαζί χορεύουν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι. «Χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου» έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της Υβόννης Μπόσνιακ, οι οποίοι γέμισαν την ανάρτηση με like και σχόλια, όπου της έγραψαν τις πιο θερμές ευχές.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ στο Instagram: