(ΒΙΝΤΕΟ)-ΠΑΤΡΑ: «Αν με δεις» τραγουδάει ο Ανδρέας Διονυσόπουλος

Με τίτλο «ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ», δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ημέρες το νέο τραγούδι του Ανδρέα Διονυσόπουλου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη μελωδία, το στίχο αλλά και το βίντεο που το συνοδεύει.
Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος μας συστήθηκε πρώτη φορά με το δίσκο «ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ», σε συνεργασία με την Sony music, όπου ξεχώρισε το τραγούδι «ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ».
Κάθε καρναβάλι μας συντροφεύει με το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΛΕ», το οποίο ανεβάζει τους καρναβαλικούς ρυθμούς στα πάρτι και στις παρελάσεις.
Ως στιχουργός έχει συνεργαστεί σε αρκετές δισκογραφικές δουλειές με τον Άκη Δείξιμο, ενώ τα τελευταία χρόνια ακούσαμε από τον Ανδρέα Διονυσόπουλο τα τραγούδια: «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΦΩΣ», σε στίχους του Διονύση Γιατρά και «ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ» και «ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ», σε δική του μουσική και στίχους. Στο τραγούδι «ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΑΚΡΥΑ» συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ποιητή Γιώργο Γκανέλη, ενώ και στο νέο τραγούδι που μας παρουσιάζει «ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ», συνεχίζεται αυτή η συνεργασία.
Στο τραγούδι «ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ», μας ξαφνιάζει ευχάριστα με το στοίχο, τη μουσική, την ενορχήστρωση αλλά και το βίντεο που ντύνει το τραγούδι στο οποίο παίρνουν μέρος προσωπικοί φίλοι του καλλιτέχνη, αλλά και δημοσιογράφοι, μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφώνου και DJs, με τους οποίους τον συνδέει σχέση εκτίμησης και φιλίας στα πολλά χρόνια πορείας του στη μουσική.

 

 

Τίτλος τραγουδιού: «ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ»
Στίχοι: Γιώργος Γκανέλης – Ανδρέας Διονυσόπουλος
Μουσική: Ανδρέας Διονυσόπουλος
Ενορχήστρωση: Ανδρέας Διονυσόπουλος – Παναγιώτης Β. Παπαχριστόπουλος
Μίξη – βίντεο: Παναγιώτης Β.Παπαχριστόπουλος.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε και άλλα τραγούδια του δημιουργού. <<<https://www.youtube.com/user/adionisopoulos?fbclid=IwAR1BPUFsOJ20C2LmC4iryA5Ibbufc02XcHpV_ZDdICIwwuIuYNYmEM9Y2B4 >>>