ΠΑΤΡΑ: Καταγγελία για μεταφορά, κοινή θέα, περιστατικού κορονοϊού – Στο νοσοκομείο «Αγ.Ανδρέα»

Χθες γίναμε δέκτες καταγγελιών, από πολίτες που βρίσκονταν στον προθάλαμο της χειρουργικής και ορθοπεδικής κλινικής, για την μεταφορά, κοινή θέα και όχι μόνον, περιστατικού κορονοϊού προς τα τμήματα covid.
Μια καταγγελία
Που δυστυχώς φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο την λαθεμένη επιλογή, την μη ενδεδειγμένη θέση των τμημάτων covid.
Δεν θέλουμε να εμπλακούμε στο πώς γίνεται η εκάστοτε κοινή θέα μεταφορά τέτοιων περιστατικών, που σαφώς είναι ανεπίτρεπτη, απλά γνωστοποιούμε ότι παρά τις κατ΄ επανάληψιν σχετικές οχλήσεις μας στους αρμοδίους, οι οχλήσεις δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φαίνεται να μην τους αγγίζουν και να μην τους προβληματίζουν, γι΄ αυτό και ευθαρσώς λέμε και ξαναλέμε ότι από τύχη δεν έχουμε βγεί όλοι σε καραντίνα και ότι κάτι θα πρέπει επιτέλους να γίνει……
Αυτές οι πρακτικές, που είναι απαράδεκτες, μας οδηγούν στην δημοσιοποίησή τους, μήπως και μέσω αυτής ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και επιληφθούν των καταστάσεων, έτσι ώστε να έχουμε πραγματική και ουσιαστική παρέμβαση στη μη διασπορά του ιού.
Αν και κρατάμε μικρό καλάθι
Αν λάβουμε υπόψιν μας τα συμβαίνοντα της προηγούμενης εβδομάδας, το πώς διαχειρίστηκαν το υπαρκτό κρούσμα των ΤΕΠ, για το οποίο η ΠΟΕΔΗΝ δικαίως αναφέρθηκε για ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ, κλπ άλλα φαινόμενα που δυστυχώς υπάρχουν σε πάρα πολλά Νοσοκομεία της χώρας μας, όπου δυστυχώς τα κρούσματα κορονοϊού σε Συναδέλφους μας συνεχώς αυξάνονται και δυστυχώς διαχειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο.
Όλα αυτά τα ζητήματα η Διοίκηση τα γνωρίζει, όπως γνωρίζει πολύ καλά και όλα τα συμβαίνοντα στην επιτροπή λοιμώξεων, το μπούλινκ κλπ άλλα συμβαίνοντα, για τα οποία δεν παρεμβαίνει, αν και επιβάλλεται για την ομαλή λειτουργία αυτής της επιτροπής, ειδικά σ΄ αυτήν την φάση της πανδημίας που απ΄ ότι φαίνεται θα είναι πιο σκληρή.
Αυτά τα ζητήματα, που απασχολούν ΕΝΤΟΝΑ όλους τους Συναδέλφους μας, θα μας απασχολήσουν ΕΝΤΟΝΑ στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Καταγγελία για μεταφορά, κοινή θέα, περιστατικού κορονοϊού – Στο νοσοκομείο «Αγ.Ανδρέα»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.