ΑΙΓΙΟ: Συνάντηση Σακελλαρόπουλου – Παπαδόπουλου – Έργα οδικής, αγροτικής οδοποιίας και αντιπλημμυρικά

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής & Διοίκησης κ. Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, για την συμμετοχή και στήριξη, καθώς και για την ευγενική χορηγία που αναμένουμε προς τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, για τη δράση ” Πρότυπα Διδακτικά Δρώμενα εν κινήσει – anticovid19 “, που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας με μεγάλη επιτυχία.
Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το σύλλογο μας, το γεγονός πως έχουμε στο πλευρό μας την Περιφέρεια. Κάτι που αποδεικνύει και στην πράξη την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη προς τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας!
Παράλληλα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, γιατί την περασμένη εβδομάδα ημέρα Πέμπτη που βρέθηκε στην Περιφέρεια για θέματα του Εμπορικού Συλλόγου ,ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τον δέχτηκε άμεσα στο γραφείο του και τον ενημέρωσε εκτενώς για όλα τα έργα οδικής και αγροτικής οδοποιίας καθώς και για όλα τα αντιπλημμυρικά έργα που τρέχει η Περιφέρεια στην ευρύτερη περιοχή μας και στα ποτάμια της Αιγιάλειας. Πρόκειται για έργα ώριμα που κυριολεκτικά “ξεθάφτηκαν” από τα ντουλάπια της Περιφέρειας όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, υπογράφονται και μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης.
Τοποθέτηση Προέδρου Εμπορικού :
Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια προς τον κ. Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες του, γιατί οι πόρτες της περιφέρειας είναι “ανοιχτές” στα αιτήματα και στις παρεμβάσεις μας . Εμείς, και εγώ προσωπικά, σαν άμισθος και ανιδιοτελής εργάτης των Εμπόρων της Αιγιάλειας, αλλά και των συνδημοτών μου, θα συνεχίζουμε να υποδεικνύουμε, να πιέζουμε και να ζητάμε, πάντα στο πλαίσιο του ορθολογισμού, αιτήματα που θα δώσουν ανάσες όχι μόνο στους Εμπόρους της περιοχής μας, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας!

με τιμή
ο Πρόεδρος η Γ. Γραμματέας

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος Νικολέτα Χανδόλια