Τροχαίο στη Νάξο: Σε κώμα η μικρή κόρη της οικογένειας – Έρευνα για το συμβάν

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Νάξου, μετά το τραγικό τροχαίο και την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο πατέρας, η μητέρα, οι δύο κόρες και ο γιος τους. Η μητέρα έχασε ακαριαία της ζωή της και ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου, λίγο μετά το δυστύχημα.

Όπως λένε πηγές από το νησί, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Οριάννα, ηλικίας 9 ετών, είναι σε κώμα και καταστολή σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αντίστοιχα, η 15χρονη Λουλιέτα, έχει κατάγματα στη λεκάνη της και ενδεχομένως να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ο αδερφός τους που ήταν και αυτός μέσα στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ, είναι καλά στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο. Αντίστοιχα καλή εικόνα παρουσιάζει και ο πατέρας που έχει ελαφριά κατάγματα. Όλοι – πλην της μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί – μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι δύο ανήλικες ήταν παίκτριες στην ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου της Νάξου. Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα αγαπητές.

«Ήταν αγαπητή οικογένεια στο νησί. Οι γονείς τους ήταν πιο καλοί και από τους δικούς μας», μας είπε κάτοικος του νησιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της μετά από έξοδο σε κέντρο εστίασης. Σύμφωνα με πηγές από το νησί, ερευνάται το ενδεχομένο ο πατέρας να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στο συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το συμβάν κατά το παρελθόν έχει σημειωθεί και άλλα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.