(ΦΩΤΟ)-ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Αγιασμός και εκκλησιασμός για τον δήμαρχο Σπ. Μυλωνά

Στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, για τον σχολικό αγιασμό συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ Νίκο Πετρόπουλο μαζί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που τέλεσε τον αγιασμό.

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάππα παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ορλώφ Κυριάκος. Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γκοτσόπουλος Βασίλης, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο Λακκόπετρας ενώ ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Γρηγόρης Μάλλιαρης με τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Παλαιολόγο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στα Σαγαιίκα.

Νωρίς το πρωί και πριν από τον αγιασμό Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία στην Κάτω Αχαΐα για την γιορτή του Τιμίου Σταυρού καθώς και στον χθεσινό Εσπερινό προκειμένου να τιμήσουν την γιορτή ελλείψει της δυνατότητας για πανηγυρικό εορτασμό εξ’ αιτίας της αποφυγής εξάπλωσης του covid-19.