Μπακς: Συνάντηση του Αντετοκούνμπο με έναν εκ των ιδιοκτητών – Σενάρια για το μέλλον του

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tosses balls to teammates before Game 5 of an NBA basketball Eastern Conference semifinal against the Miami Heat on Tuesday, Sept. 8, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στο NBA για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έπειτα από τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα play-offs.

Η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να φτάσει στον τελικό και δεν είναι λίγα τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του Greek Freak.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports, ο Γιάννης συναντήθηκε μ’ έναν εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Μαρκ Λάσρι ώστε να μιλήσουν για το μέλλον τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές ότι οι Μαϊάμι Χιτ, οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Ντάλας Μάβερικς και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο με τα «ελάφια» για ακόμη έναν χρόνο ενώ μπορεί να ζητήσει την «super-max» επέκταση ύψους 254 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα πέντε χρόνια.