ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Με γκόλ του Αραβίδη κέρδισε τον Ιωνικό με 1 -0

Την δεύτερη νίκη σε φιλικό προετοιμασίας πανηγύρισε η Παναχαϊκή. Οι “κοκκινόμαυροι” κέρδισαν με 1-0 τον Ιωνικό σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

H ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε τη νίκη με ένα γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο 35′, έπειτα από ασίστ του Παπαδόπουλου.

Η Παναχαϊκή μετά το 25′ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Μέχρι εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σπανού είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Rolle και Castro.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιωνικός έμεινε νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σινκ και η Παναχαϊκή συνέχισε να έχει την υπεροχή που τελικά της έφερε και τη νίκη.

Το φιλικό με τον Ιωνικό ήταν παράλληλα και η πρεμιέρα του Panachaiki TV που πρόβαλε μέσω διαδικτύου τον αγώνα σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (61′ Λαρρέα), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (77′ Μπελεζάκης), Μπάτροβιτς (61′ Κουσκουνάς), Τσερούτι (46′ Μασούρας), Παπαδόπουλος (57′ Αργυρόπουλος), Αραβίδης

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης, Σινγκ, Φαζός (73′ Κύργιας), Φουρλάνος (46′ Τσιριγώτης), Τιεντσέ (46′ Γκοτσούλιας), Γκίνο (46′ Κόρμπος), Ρόλε, Κουϊρουκίδης, Μάναλης, Κάστρο.