(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Πρότυπα διδακτικά δρώμενα εν κινήσει στα μαγαζιά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η δεύτερη κατά σειρά δράση του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας ” Πρότυπα διδακτικά δρώμενα εν κινήσει”, με την αρωγή και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας μας.
Γέμισε, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής με πολύ κόσμο η πόλη του Αιγίου, καθώς και από μουσικές, μπαλόνια και δώρα για όλους,  με τοπικά προϊόντα από γνωστές εταιρείες της περιοχής μας.
 Σταφίδα από την ΠΕΣ ,  κρασί από τις εταιρείες ΚΑΒΙΝΟ & ΚΙΝΤΩΝΗ και ούζο από την εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ, για όλα τα μαγαζιά μας , τους  πελάτες μας και όχι μόνο.
Ένα οδοιπορικό τριών ωρών για να διασχίσουμε από τα ΚΤΕΛ μέχρι και τα φανάρια στη Μητροπόλεως όλα τα καταστήματα μαζί με τους παράδρομους. Φυσικά  πήγαμε και   στην  Ασ. Φωτήλα  όπου πραγματοποιούνται τα έργα της ανάπλασης.
Η ξυλοπόδαρη και οι δύο παντομίμοι μπήκαν σε όσα μαγαζιά ήταν δυνατή η πρόσβαση και  δίδαξαν στον κόσμο τους κανόνες ασφαλείας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
Κορυφαίοι στο είδος τους και το απέδειξαν περίτρανα. Ακόμα και όταν δεν τους έβλεπε κανείς, συνέχιζαν, σαν να έδιναν παράσταση μπροστά σε δεκάδες θεατές.
Το τέλος φαντασμαγορικό στην Πλατεία Αγίας Λαύρας όπου η ξυλοπόδαρη έκανε μια μοναδική παρουσίαση, αφήνοντάς μας όλους κατενθουσιασμένους, ενώ απέσπασε ένα τεράστιο χειροκρότημα.
Νιώθουμε υπερήφανοι που σαν διοίκηση καταφέραμε, δύο φορές, μόλις μέσα σε ένα μήνα, εν μέσω οικονομικής κρίσης και των πρόσθετων  μέτρων για τον covid19, να πραγματοποιήσουμε την πρότυπη αυτή δράση.
Τα θετικά σχόλια των συναδέλφων μας και η χαρά που τους δώσαμε,  ειναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση και μας δίνουν επιπλέον, το έναυσμα για να συνεχίσουμε.
 Μαλιστα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός και αφήνει θετικά μηνύματα για την αγορά μας,  πως το πλήθος που γέμισε το κέντρο  της πόλης μας την Παρασκευή το βράδυ άφησε θετικό πρόσημο στα ταμεία των συναδέλφων μας.
 Γεγονός που  αποδεικνύει περίτρανα, πως ναι, ο κόσμος, αν και τον έχει αγγίξει η κρίση, χρειάζεται το ”ερέθισμα”, για να βγεί στην αγορά και να την στηρίξει.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους ακόμα και αυτούς που έλαμψαν με την απουσία τους. Τους καλούμε και πάλι  στην επόμενη δράση μας.
Συνεχίζουμε με αισιοδοξία για το καλό των Εμπόρων, των συμπολιτών μας και της πόλης μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά με τις πράξεις μας.
Τοποθέτηση Προέδρου :
Τίποτα και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε αυτό που εμείς θεωρούμε καλύτερο για τα μαγαζιά μας και τους πελάτες μας. Κανένας δεν γνωρίζει την αγορά καλύτερα από εμάς. Όσα εμπόδια και να μας βάζουν θα τα ξεπερνάμε σαν χάρτινους πύργους. Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι εμείς (οι Έμποροι) είμαστε στα μαγαζιά μας και παλεύουμε προς όφελος των καταστημάτων μας , των υπαλλήλων μας και της πόλης μας, πολλά χρόνια και κάποιοι πολλές γενιές, ενώ κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) αιρετοί, έρχονται για τρία, τέσσερα χρόνια και μετά εξαφανίζονται χωρίς να έχουν προσφέρει δυστυχώς τίποτα.
Ένα  ευχαριστούμε πολύ είναι λίγο, για όλους εσάς που μας δώσατε το έναυσμα να συνεχίσουμε και σας δώσαμε την ψυχή μας!! (οι δεκάδες φώτο που έχουμε θα ανέβουν στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου)