(Βίντεο)-Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η ίντριγκα στο μεγαλείο της»

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος και απάντησε στο ενδεχόμενο να είναι παρουσιαστής στον επόμενο κύκλο του reality επιβίωσης, Survivor.

«Τρέμε Σάκη Τανιμανίδη! Δες τι θα ρωτήσω τώρα» είπε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινήδης και ρώτησε τον Ντάνο αν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος.

«Η ίντριγκα στο μεγαλείο της» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι πλέον φοιτητής: «Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά».

Αναφερόμενος στο γάμο, ο Ντάνος είπε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε».