Συνέβη στο αεροδρόμιο του Κιέβου: Γυναίκα έκοβε βόλτες στο φτερό αεροπλάνου γιατί… ζεσταινόταν πριν την απογείωση [βίντεο]

advertisement

Στο φτερό ενός αεροπλάνου, βγήκε μια επιβάτιδα για να πάρει όπως είπε αέρα, επειδή… ζεσταινόταν!

Ενώ η κοινή λογική εμποδίζει τους περισσότερους ανθρώπους να ανοίξουν οι ίδιοι τις πόρτες ενός αεροπλάνου, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος, μία γυναίκα στην Ουκρανία αποφάσισε προφανώς ότι η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να κάνει, επειδή ήθελε να βγει έξω, ήταν να ανοίξει την έξοδο κινδύνου και να κάνει μια… βόλτα στο φτερό του αεροσκάφους!

Σε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τη γυναίκα, ντυμένη με λευκή μπλούζα και ανοιχτό ροζ παντελόνι, να περπατά στο φτερό, μπροστά από έκπληκτους εργαζομένους, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Boryspil στο Κίεβο, πριν κληθεί πίσω από το πλήρωμα του αεροπλάνου.

 

https://www.instagram.com/p/CEkEaFmpZam/?utm_source=ig_embed

Η επιβάτιδα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, ταξίδευε με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ukraine International Airlines από την Αττάλεια της Τουρκίας προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Φημολογείται, ότι πριν προβεί σε αυτή την πράξη, ακούστηκε να λέει ότι «ζεσταινόταν πολύ» και έπρεπε να δροσιστεί.

Εξαιτίας της βόλτας της στο φτερό του Boeing 737, της απαγορεύτηκε να πετάξει, σε όλες τις μελλοντικές πτήσεις της UIA.

η γυναίκα περπατά πάνω στο φτερό που αεροπλάνου
Τη γυναίκα φώναξε πίσω το πλήρωμα του αεροπλάνου / Φωτογραφία: Instagram/boryspilchany

Σύμφωνα με δήλωση της αεροπορικής εταιρείας, η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία έφτασαν στο σημείο, μαζί με γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα «δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή / και ναρκωτικών».

Η ουκρανική αεροπορική εταιρεία συνέχισε να ασκεί κριτική στην επιβάτιδα για το ότι έδωσε ένα ανεπαρκές «γονικό παράδειγμα», τονίζοντας ότι μπορεί να της επιβληθεί «εξαιρετικά υψηλή χρηματική ποινή υπό μορφή προστίμου».

Ένας εκπρόσωπος του Διεθνούς Αεροδρομίου Boryspil αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, που συνέβη στις 31 Αυγούστου.